Bedrijfsstyling

Bij Bedrijfsstyling wordt gekeken naar een juiste presentatie in de Horeca, Retail en andere bedrijfsruimten. Peen. verzorgt onder andere styling, geeft advies over het product, de routing, uitstraling en begeleidt waar nodig. Er wordt gekeken naar een totaal van punten die een positieve bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van het aantal klanten en de omzet.

Horeca

Wij creëren precies de gewenste sfeer en uitstraling. Of het nu gaat om de entree van een restaurant, de inrichting, de menukaart of bedrijfskleding, wij maken van de styling een eigentijdse eenheid.

Retail

Winkelstyling of Visual Merchandising kan de omzet verhogen, een goede verkoop draait niet alleen om het product, maar ook om een juiste, creatieve presentatie. Wij vinden een mooie etalage belangrijk, het visitekaartje van je winkel. Zorg er voor dat mensen naar binnen komen! Daarnaast is de styling van de winkel essentieel om uw product op de juiste wijze zichtbaar te maken en aan te bieden.

Bedrijfsruimten

En bedrijfsruimten? Ook bedrijfsruimten verdienen een blik op het interieur cq. de styling. Veel mensen komen hier over de vloer, wat een goed interieur belangrijk maakt. Denk aan bijvoorbeeld aan een tandartsenpraktijk een notariskantoor of andere kantoorruimten. Hoe belangrijk is het niet om ook hier een prettige omgeving te creëren voor zowel klant als werknemer.

Begeleiding

Maar wij kijken verder… Bedrijfsstyling richt zich meer dan alleen op een mooi plaatje. Personeelsinzet/klantgerichtheid vinden we naast styling een onderdeel van ons concept. Hebben uw medewerkers hulp nodig bij een optimale dienstverlening? Wij verzorgen een training op maat. Of een mystery visit? Tijdens een mystery visit handelen wij als een vaste klant en kijken naar bijvoorbeeld vriendelijkheid van het personeel, kwaliteit van het product etc.. Na ons bezoek rapporteren en bespreken wij de uitkomsten en het vervolg.

Onze klanten

Peen. Bedrijfsstyling richt zich met name op de kleine ondernemingen. Wij werken met een klein budget wat voor de zelfstandig ondernemer aantrekkelijk is. Bedrijfsstyling hoeft dus echt niet ingewikkeld te zijn. Vaak zijn een aantal kleine ingrepen al meer dan voldoende om een heel ander “zicht en gevoel” te creëren. Peen. geeft niet alleen een mooi advies maar doet de uitvoering zelf en waar mogelijk samen met de klant.

Vaak weet je als ondernemer niet zo goed waar je moet beginnen. Heel begrijpelijk, u bent druk bezig met ondernemen. Ieder z’n vak. Wilt u advies of hulp neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij komen graag bij u langs.

Iedere onderneming is verschillend en zo ook de styling. Naar aanleiding van een geheel vrijblijvend gesprek maken wij graag een offerte op maat voor u.

Peen bedrijfsstyling
menu