Nieuw interieur?

Bent u toe aan een nieuw interieur maar geen grote verbouwing? Misschien gaat u verhuizen en heeft u advies nodig voor een geheel nieuwe inrichting. Of de inrichting van uw tuin zodat het een gezellige ‘buitenkamer’ wordt.

Peen. gaat samen met uw ideeën aan de slag en gaat altijd uit van uw wensen en persoonlijke smaak zodat uw huis een thuis is! Of het nu gaat om één ruimte of om uw hele huis, wij helpen u graag om elk vertrek optimaal in te delen en precies die sfeer te creëren die u wilt. 

Restyling

Wilt u graag uw huis met weinig middelen een kleine metamorfose geven? Dan is de restyling module voor u een mooie oplossing. Peen. bedenkt creatieve oplossingen om met kleine veranderingen voor elk budget echt resultaat te boeken. De styliste kijkt objectief naar uw woning en zorgt dat de pluspunten van uw interieur worden benadrukt. Het creëren van meer ruimte, het toepassen van kleur, aanpassen van verlichting of toevoegen van accessoires geeft al een groots resultaat.

Shoppen

Tevens is het mogelijk om samen met de interieurstylist te gaan shoppen in de leukste interieurwinkels!

U bepaalt zelf in welke mate Peen. betrokken is bij de veranderingen in uw huis. Omdat ieder huis een eigen thuis verdient wordt styling van uw woning gedaan op basis van een op maat gemaakte offerte.

Peen interieurstyling