Meubelverhuur of tijdelijke inrichting

Een leeg huis verkoopt minder snel dan een gemeubileerd huis. Voor potentiële kopers is het lastig om in te schatten hoe groot de ruimtes zijn en de woning heeft weinig sfeer. Daarnaast valt een leegstaande woning minder op op internet. Uit onderzoek is gebleken dat ingerichte woningen veel sneller verkopen dan leegstaande woningen.

Peen. biedt dé oplossing door leegstaande woningen tijdelijk in te richten met kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires. Voor een aantrekkelijk all-in tarief richten wij uw woning volledig en sfeervol in.

Peen. Verkoop – Bedrijfs – Interieurstyling hanteert een transparant all-in tarief van € 2.375,- exclusief BTW. Bij dit tarief is het volgende inbegrepen:

  • Complete styling van het leegstaande pand.
  • Elk vertrek wordt voorzien van de juiste meubelen en accessoires.
  • Flexibele huurperiode; tot de woning verkocht is met een maximum van 12 maanden. Mocht de woning niet binnen verhuurperiode van 12 maanden zijn verkocht, dan kan het contract maandelijks worden verlengd.
  • Alle vervoerskosten van zowel het plaatsen en het ophalen.
  • Verzekering van al onze meubelen en accessoires.

Modules van karton

Naast het inrichten van woningen met echte meubels maakt Peen. ook gebruik van modules van karton. Met dit inrichtingsconcept tovert u een lege ruimte in een handomdraai om tot een realistische keuken, woon- of slaapkamer. De kartonnen meubels worden voorzien van een cover met fotoprint of hoes van stof. Geen hoge kosten en geen permanente montage. Om het geheel af te maken stylen we de woning met accessoires.

Peen meubelverhuur