Open Huis

Heeft u een bezichtiging of een Open Huis? Een eerste indruk is dan van essentieel belang. Voorafgaand aan een Open Huis loopt de styliste samen met u de woning door. Vervolgens zorgt Peen. ervoor dat uw woning wordt voorzien van een uitnodigende presentatie en waar nodig voegen wij passende accessoires toe. Wij zorgen voor de puntjes op de ‘í’!

Ook tijdens de Open Huis dag zelf kunt u ons inschakelen om als gastvrouw op te treden. U hoeft dan niet thuis te zijn, wij doen de ontvangst en leiden de geïnteresseerden rond.

Wist u dat uw makelaar op elk gewenst moment een Open Huis voor u kan organiseren? U bent daarvoor niet afhankelijk van de landelijke Open Huis dagen.

Leegstandservice

Bent u al verhuisd en is uw oude huis nog niet verkocht? Wij kunnen ons voorstellen dat u door tijdgebrek of woonafstand minder aandacht heeft voor uw oude woning. Maar om uw huis te verkopen is een verzorgde indruk van groot belang. Daarom biedt Peen. leegstandservice aan.

Wij zorgen ervoor dat uw te koop staande huis er netjes en verzorgd uit blijft zien voor potentiële kopers! Het verwijderen van de post, onderhoud van de tuin, zemen van de ramen, schoonhouden van vertrekken, etc.. Daarnaast houden we een oogje in het zeil.

Om een leegstaande woning nog beter te presenteren en potentiële kopers een goed beeld te geven van de mogelijkheden van uw woning, behoort het tijdelijk sfeervol inrichten van de woning ook tot de mogelijkheden. Zie onze pagina meubelverhuur voor een eerste indruk.

Peen_openhuis