Verkoopstyling?

Verkoopstyling is het zo optimaal mogelijk presenteren van de te koop staande woning om deze voor een breed publiek aantrekkelijk te maken. Het doel is een snellere verkoop tegen de beste prijs.

In de huidige markt worden huizen moeilijker verkocht en is marketing en presentatie dus een zeer belangrijke tool om als huiseigenaar op te vallen tussen al die andere huizen die te koop staan. De koper moet verleid worden!

Werkwijze

We kijken samen met de klant hoe we het beste een te koop staande woning kunnen presenteren voor het optimale visitekaartje! Daarom zijn woningfotografie, meubelverhuur, open huis en leegstandservice ook onderdelen van verkoopstyling die Peen. aanbiedt.

Wij werken samen met makelaars om uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. Daarnaast hebben we ook een samenwerkingsverband met andere vakmensen, zoals een klusbedrijf, hovenier en schilder om u een dienstverlening op maat te bieden.

Peen kijk objectief naar uw woning en is in staat binnen een paar uur deze optimaal te presenteren voor verkoop. Met een minimaal budget een maximaal resultaat. Een basis verkoopstyling is er al vanaf € 295,- inclusief btw.

De verkoopstylist maakt vrijblijvend met u een afspraak, legt uit wat verkoopstyling voor u kan betekenen en bekijkt vervolgens samen met u de mogelijkheden.

Peen verkoopstyling