Styling+

Peen. is een jong, creatief bedrijf die passie legt in stylingopdrachten+. De + staat voor net dat stukje meer Peen.. Peen. vindt het vanzelfsprekend dat er aandacht en zorg is na de verandering cq styling+. Wij willen een meerwaarde creëren door een + te geven. Peen. ziet de uitvoering niet als iets eenmaligs maar maakt van aftersales een gewoonte! Wij komen altijd bij u terug om net nog even de puntjes op de ‘i’ te zetten en waar nodig verder te begeleiden

Peen. bedenkt creatieve oplossingen om met kleine veranderingen voor elk budget zowel particulier als zakelijk echt resultaat te boeken. Het creëren van meer ruimte, het toepassen van kleur, aanpassen van verlichting of toevoegen van accessoires geeft al een groots resultaat. Peen. geeft niet alleen een mooi advies maar doet de uitvoering zelf en waar mogelijk samen met de klant.

Met Peen. is een uitgebreid concept in styling opgezet. Peen. adviseert, voert uit en begeleidt. Daarnaast werkt Peen. met meerdere partners samen en coördineert voor de klant.

Leiden en omgeving

Peen. richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt en is werkzaam vanuit de regio Leiden en omstreken.

Wie is Peen.

Het concept van Peen. en de wijze waarop wij onze klanten begeleiden is vormgegeven door Mareen Nieuwenhuizen Segaar. Mareen heeft meer dan 18 jaar ervaring opgedaan in diverse Management functies. Verschillende projecten met betrekking tot bedrijfsvoering, styling en de begeleiding daarvan werden door haar gecoördineerd. Een goede en brede basis voor Peen. Verkoop – Bedrijfs – Interieurstyling.

Mareen is gecertificeerd Verkoopstyliste en aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten). Mareen heeft naast de praktische ervaring ook een compleet netwerk om een huis verkoopklaar te maken.

Over Peen styling